Tarjoamme laadukkaat rakennuspalvelut ammattitaidolla toteutettuna Kuopion seudulla

Ota yhteyttä!

ApeFix Oy toteuttaa monipuolisesti erilaiset rakennuspalvelut Kuopiossa ja lähiseuduilla Koillis- ja Pohjois-Savon alueella. Ammattitaitoiset työntekijämme suorittavat uudisrakentamisen ja saneeraamisen urakat aina huolellisesti alusta loppuun, jolloin työnjälki on korkealaatuista ja lopputulos on kestävä. Teemme laidasta laitaan niin uudisrakentamista, peruskorjauksia ja pienempiä remontteja.

Uudisrakentaminen

ApeFix Oy suorittaa uudisrakentamisen urakat laadukkaasti alusta loppuun. Olemme uudisrakentamisen kokenut ammattilainen ja meille on tärkeää, että materiaalit ovat aina ensiluokkaisia ja työn jälki huolellista. Toteutamme uudisrakentamisen työt aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, jolloin kummatkin osapuolet voivat olla tyytyväisiä tehtäviin töihin ja lopputulokseen. Projektit suunnitellaan ja toteutetaan aina huolellisesti ja täsmällisesti, kustannustehokkaita ratkaisuja unohtamatta.

 

Urakoimme muun muassa hallit, aitat, tallit, ulkorakennukset ja rantasaunat.

Pyydä tarjous!

Saneeraustyöt

Uudisrakentamisen urakoinnin lisäksi suoritamme myös erikokoiset saneeraustyöt kotitalouksille. Kaikki remontit toteutetaan ammattitaitoisesti ja pitkää työkokemustamme hyödyntäen. Remonteissa käytetään aina laadukkaita materiaaleja, mikä tekee kotisi tiloista viihtyisiä ja toimivia, sekä arjen käyttöä hyvin kestäviä. Autamme asiakkaitamme aina tehtävien töiden kartoittamisessa ja saneeraustöiden suunnittelussa, joten kaikki palvelut räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Teemme lähestulkoon kaikenlaisten paikkojen ja kohteiden remontoinnit katosta kivijalkaan. Remonttipalveluihimme kuuluvat muun muassa

  • sisä- ja ulkoremontit

  • kylpyhuone- ja saunaremontit

  • keittiöremontit

  • huoneistoremontit

  • maalaustyöt

  • lattia- ja seinäpintojen kunnostukset.

 

Kysy rohkeasti lisää remonttipalveluistamme!

Koneurakointi

 

Uudisrakentamisen ja saneeraustöiden lisäksi ApeFix Oy suorittaa myös erilaiset koneurakoinnin työt vankalla ammattitaidolla. Teemme muun muassa lumityöt, erilaiset traktorityöt, maansiirrot ja maanrakennustyöt. Olemme alan kokenut toimija, jolta onnistuu haastavammanin urakan toteuttaminen. Lue lisää koneurakoinnin palveluistamme täältä.