Kasvinsuojelua nykyaikaisella kalustolla Kuopion seudulla

Ota yhteyttä!

Kun tarvitset kasvissuojelu urakointia, käänny ApeFix Oy:n puoleen! Toteutamme monipuolista maatalousurakointia Koillis- ja Pohjois-Savon alueella. Teemme niin rikka- kuin tautiaineiden ruiskutukset asiantuntevasti – myös nestelannoitukset.

Miksi ruiskutus on tärkeää?

Ruiskutus on erittäin tärkeää, jotta pellolla kasvaa juuri sitä, mitä siellä on tarkoituskin kasvaa. Ruiskutus ehkäisee käytännössä tarpeettomat rikkakasvit sekä kasvien taudit, ja puhdasta viljaa on myös helppo puida. Kallistuneiden apulantojen myötä kannattaa miettiä myös nestelannoitusta ruiskutuksen yhteydessä.

Pyydä tarjous!

Torjunta-aineiden ruiskutus ammattilaiselta!

Rehunteko ja muut maatilan työt vievät runsaasti aikaa. Me voimme helpottaa urakkaasi hoitamalla torjunta-aineiden ruiskutuksen pellolle.

 

Voit tilata meiltä avaimet käteen -palvelun, jolloin tuomme paikalle tarvittavat torjunta-aineet, kaluston ja henkilökunnan. Huolehdimme torjuntatyöt pois alta silloin kun pitääkin. Vaihtoehtoisesti voit tilata meidät ruiskuttamaan itse hankkimasi torjunta-aineet – mikä sinulle ikinä onkaan kätevintä.

 

Teemme torjuntatöitä ja muuta maatalousurakointia nykyaikaisella kalustolla. Käytössämme on hinattava Amazone-UX3200-kasvissuojeluruisku ISOBUS järjestelmällä. Ruiskun tilavuus 3600 litraa. Laitteessa on 21 metrin kallistuva puomisto, lohkoautomatiikka, joka vähentää päällekkäisajoa merkittävästi ja triplet suuttimet, joiden avulla ruiskutus ei ole samalla tavalla kelistä riippuvaista.

 

Kiinnostuitko? Tilaa palvelu meiltä!

Palvelemme tiloja luotettavasti

 

ApeFix Oy palvelee tiloja Koillis- ja Pohjois-Savon alueella. Kasvinsuojelun ja maatalousurakoinnin lisäksi palveluihimme kuuluu myös koneurakointi. Teemme muun muassa erilaiset traktorityöt ja maanrakennustyöt. Meiltä voit tilata myös rakennuspalvelut.